kinderen

Op een dag kijk je naar je zoon/dochter en merk je dat die geen baby meer is!    Ja, baby’s worden groot! Kind zijn is ontdekken, spelen, lachen, uitproberen, actief zijn, authentiek, enz.

Kinderen Perla Fotografie-web 15Bij een fotosessie wil ik graag dat je kinderen zichzelf kunnen zijn. Het is prima als ze lachend op de foto staan maar geen verplichting. Dat ze plezier hebben tijdens de fotoshoot en zijn eigen persoonlijkheid laten zien vind ik belangrijker dan een te geposeerde foto.

In de studio is er speelgoed voor de kinderen. Ze mogen natuurlijk zijn lievelingsknuffel, autootje of pop meenemen, en muziek instrument of iets dat het bij hun hoort.

Door een serie van foto’s naast elkaar te leggen komen de beelden “tot leven” en zie je hoe ze aan het spelen zijn.Kinderen Perla Fotografie-web 07

De bellenblaasmachine vinden de kinderen erg leuk of in een wolk van katoen te gaan liggen.

Foto’s met broertje of zusje worden natuurlijk ook gemaakt. Vaak een ideale cadeau ook voor opa en oma!

Tarieven:
Een fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie.
Fotosessie 1 uur: €150 (1 achtergrond naar keuze)
Fotosessie 1,5 uur: €199 (mogelijkheid voor 2 achtergronden)

Wat is inbegrepen?

 • De opnamekosten van de fotoshoot.
 • Bij een fotosessie van 1 uur kun je 1 achtergrondkleur kiezen uit wit, grijs of zwart.
 • Bij een fotosessie van 1,5 uur kun je 2 achtergrondkleuren kiezen uit wit, grijs of zwart.
 • Je kunt gebruikmaken van de make-up die in de studio aanwezig is. Visagie is mogelijk tegen een meerprijs en moet tegelijkertijd met de afspraak worden aangevraagd.
 • Het bewerken van de foto’s en eventueel kleine correcties.
 • Het online zetten van een selectie van je foto’s in je persoonlijke webshop waar je de afdrukken en digitale bestanden tegen betaling kunt bestellen.
 • Advies over fotokeuze en producten.
 • Gratis parkeerplaats.
 • Digitale foto’s of producten zijn niet inbegrepen.
Extra mogelijkheden:
 • Visagie: vanaf €75.
 • Toeslag op locatie binnen Almere: €25.
 • Toeslag op locatie buiten Almere <25 km: €35 + reiskosten (30 cent per km).
 • Toeslag ‘s avonds (na 19.00 uur) of zaterdag €25.
 • Foto’s kunnen ook op producten worden afgedrukt, vraag naar de uitgebreide prijslijst.
Werkwijze: 

Er is een 3 stappen plan:

 • Kennismaking: we maken kennis via een persoonlijke of telefonische afspraak en bespreken je wensen en ideeën. Ook laat ik zien welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot producten voor aan de muur, fotoalbums, etc. Vervolgens ontvang je de factuur en een bevestiging met alle details en tips via de email.
 • Fotosessie: in de studio beginnen we met een kopje koffie of thee. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er (kleine) kinderen bij zijn. Daarna gaan we aan de slag. Het aantal foto’s dat ik maak, is niet vooraf vastgesteld. Ik heb natuurlijk diverse poses in gedachten, maar ik vind het ook leuk om op het moment zelf te kijken wat bij je past en op die manier spontane foto’s te maken. Ik neem er de tijd voor je en dat zie je terug in het eindresultaat.
 • Bestelling afspraak: na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en komen we bij elkaar om deze samen te bekijken. We beginnen met een mooie slideshow met de highlights van je fotoshoot en daarna gaan we je foto’s uitzoeken. Ik help je om het meeste uit je fotosessie te halen. Met speciale software kan ik laten zien hoe de foto’s van je sessie er in je eigen ruimtes uit zien. Op deze manier zie je direct welke combinaties mogelijk zijn en welke formaten het beste tot hun recht komen. De bestelling wordt uiteindelijk ook tijdens deze afspraak gemaakt dus daarom is het belangrijk dat de beslissers aanwezig zijn.

Voorwaarden: de algemene voorwaarden van Dupho zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hieronder een paar aandachtspunten:

Betaling: bij het boeken van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te zijn voldaan. Bij een boeking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor de fotoshoot zijn voldaan.

Verzetten: in geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet dan wel binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij het verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot, worden 20 euro in rekening gebracht. Bij het niet op komen dagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: als je afspraak door de fotografe is bevestigd, is het definitief. Mocht je de afspraak toch annuleren, dan worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij het annuleren een week vóór de fotoshoot, wordt 50% van de factuur in rekening gebracht.

Extra tijd fotoshoot: vind je de fotoshoot zo leuk dat je nog meer foto’s wilt laten maken? Indien dat mogelijk is in mijn planning, kun je het uitbreiden a 50 euro per half uur.

Extra tijd bestelling afspraak: tijdens de eerste kennismaking bespreken we je wensen en de producten die bij jullie kunnen passen en wordt je voorbereid op de viewing/bestelling afspraak. Mocht je er toch niet uit zijn en extra tijd nodig hebben om je bestelling te plaatsen, wordt een tweede persoonlijk gesprek ingepland binnen 2 weken a 25 euro (maximaal 1 uur).