Het fotograferen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen vind ik fascinerend. Daarom heb ik gekozen om me in dit soort fotografie te specialiseren.

Ik vind het een eer om dat ene, bijzondere moment in je leven te delen en er voor jou de mooiste herinnering van te maken.

NEWBORN
Je spreekt over Newbornfotografie tijdens de eerste 12 dagen na de geboorte van je kind. In deze fase slapen baby’s veel en liggen ze makkelijker in bepaalde poses. Na deze tijd krijgen veel baby’s puistjes of een huiduitslag en dan is het slimmer om even te wachten totdat hun huid weer rustig is.

Wil je een foto voor een geboortekaartje? Of wil je snel je kindje aan de wereld laten zien via een mooie foto? Dat kan. Neem contact met mij op en ik kom naar je toe om op locatie de foto’s van je pasgeboren baby te maken.

Fam. Crichlow-9293

Is je baby al in staat om naar de studio te gaan? Dan maken we daar de foto’s. Je kunt zelf bepalen of je frisse, lichte foto’s wilt met een witte achtergrond of spannende beelden met een zwarte achtergrond. De baby kan alleen worden gefotografeerd, maar natuurlijk is het altijd leuk als de ouders erbij zijn en eventueel andere familieleden.

BABY
Je baby groeit snel. In het eerste jaar gebeurt er zo veel. Ik vind het een uitdaging om zijn/haar ontwikkeling vast te leggen. Vanaf het moment dat ie in je armen ligt, kan zitten en kruipen tot natuurlijk de eerste stapjes. Het is mogelijk om een pakket te bestellen waarbij je pasgeboren kind in zijn/haar eerste levensjaar op verschillende momenten wordt gefotografeerd.

Tip: een fotosessie kun je in je wensenlijst zetten of cadeau geven. Klik op de prijslijst voor informatie over de cadeaubonnen.

Tarieven:
Een fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie.
Fotosessie 1 uur: €150 (1 achtergrond naar keuze)
Fotosessie 1,5 uur: €199 (mogelijkheid voor 2 achtergronden)

Wat is inbegrepen?

 • De opnamekosten van de fotoshoot.
 • Bij een fotosessie van 1 uur kun je 1 achtergrondkleur kiezen uit wit, grijs of zwart.
 • Bij een fotosessie van 1,5 uur kun je 2 achtergrondkleuren kiezen uit wit, grijs of zwart.
 • Je kunt gebruikmaken van de make-up die in de studio aanwezig is. Visagie is mogelijk tegen een meerprijs en moet tegelijkertijd met de afspraak worden aangevraagd.
 • Het bewerken van de foto’s en eventueel kleine correcties.
 • Advies over fotokeuze en producten.
 • Gratis parkeerplaats.
 • Digitale foto’s of producten zijn niet inbegrepen.
Extra mogelijkheden:
 • Visagie: vanaf €75.
 • Toeslag op locatie binnen Almere: €25.
 • Toeslag op locatie buiten Almere <25 km: €35 + reiskosten (30 cent per km).
 • Toeslag ‘s avonds (na 19.00 uur) of zaterdag: €25.
 • Foto’s kunnen ook op producten worden afgedrukt, vraag naar de uitgebreide prijslijst.

baby foto

Werkwijze: 

Er is een 3 stappen plan:

 • Kennismaking: we maken kennis via een persoonlijke of telefonische afspraak en bespreken je wensen en ideeën. Ook laat ik zien welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot producten voor aan de muur, fotoalbums, etc. Vervolgens ontvang je de factuur en een bevestiging met alle details en tips via de email.
 • Fotosessie: in de studio beginnen we met een kopje koffie of thee. Het is fijn om even aan elkaar te wennen, zeker als er (kleine) kinderen bij zijn. Daarna gaan we aan de slag. Het aantal foto’s dat ik maak, is niet vooraf vastgesteld. Ik heb natuurlijk diverse poses in gedachten, maar ik vind het ook leuk om op het moment zelf te kijken wat bij je past en op die manier spontane foto’s te maken. Ik neem er de tijd voor je en dat zie je terug in het eindresultaat.
 • Bestelling afspraak: na de fotosessie maak ik binnen 2 weken een selectie van de foto’s en komen we bij elkaar om deze samen te bekijken. We beginnen met een mooie slideshow met de highlights van je fotoshoot en daarna gaan we je foto’s uitzoeken. Ik help je om het meeste uit je fotosessie te halen. Met speciale software kan ik laten zien hoe de foto’s van je sessie er in je eigen ruimtes uit zien. Op deze manier zie je direct welke combinaties mogelijk zijn en welke formaten het beste tot hun recht komen. De bestelling wordt uiteindelijk ook tijdens deze afspraak gemaakt dus daarom is het belangrijk dat de beslissers aanwezig zijn.

 

Voorwaarden: de algemene voorwaarden van Dupho zijn bij Perla Fotografie van toepassing. Hieronder een paar aandachtspunten:

Betaling: bij het boeken van een fotoshoot dient de factuur binnen 7 dagen te zijn voldaan. Bij een boeking op korte termijn moet de factuur tenminste 3 werkdagen voor de fotoshoot zijn voldaan.

Verzetten: in geval van ziekte of verhindering,  is het mogelijk om je afspraak te verzetten zonder extra kosten tot  3 dagen voor de fotoshoot. Een nieuwe afspraak  moet dan wel binnen 2 maanden worden gemaakt. Bij het verzetten binnen 3 dagen voor de fotoshoot, worden 20 euro in rekening gebracht. Bij het niet op komen dagen worden de volledige opnamekosten in rekening gebracht.

Annuleren: als je afspraak door de fotografe is bevestigd, is het definitief. Mocht je de afspraak toch annuleren, dan worden er 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij het annuleren een week vóór de fotoshoot, wordt 50% van de factuur in rekening gebracht.

Extra tijd fotoshoot: vind je de fotoshoot zo leuk dat je nog meer foto’s wilt laten maken? Indien dat mogelijk is in mijn planning, kun je het uitbreiden a 50 euro per half uur.

Extra tijd bestelling afspraak: tijdens de eerste kennismaking bespreken we je wensen en de producten die bij jullie kunnen passen en wordt je voorbereid op de viewing/bestelling afspraak. Mocht je er toch niet uit zijn en extra tijd nodig hebben om je bestelling te plaatsen, wordt een tweede persoonlijk gesprek ingepland binnen 2 weken a 25 euro (maximaal 1 uur).