21Welkom bij Baby en zwangerschapsfotografie: jouw adres voor een mooi zwangerschapsreportage of babyfoto’s in Almere en de omgeving.

Het fotograferen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen vind ik fascinerend. Daarom heb ik gekozen om me te specialiseren in baby- en zwangerschapsfotografie.
Ik vind het een eer om dat ene, bijzondere moment in je leven te delen en er voor jou de mooiste herinnering van te maken.

Als vrouw en moeder weet ik hoe bijzonder het is om zwanger te zijn. Hoe je je voelt over je veranderende lichaam en hoe bijzonder het is dat er leven binnen in je groeit! Tijdens de fotosessie vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat je jezelf kunt laten zien. En door die gecreëerde sfeer krijg ik van mijn klanten reacties als: “We voelden ons op ons gemak tijdens de fotoshoot en dat kwam grotendeels door jou”. Die ontspanning en dat vertrouwde gevoel zie je terug in het eindresultaat. Ik let op details, speel met licht en schaduw, met spiegeling, lijnen en vormen.

Baby Julian 2de sessie 098 kopieEen baby is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. We leven in een tijd waarin alles snel gaat en voordat je het weet is die kleine baby 1 jaar oud, of gaat ie al naar school! Als je baby in je armen ligt dan denk je: “Dit ga ik nooit vergeten.” Maar voordat je het weet is je baby erg veranderd en….. ja, je vergeet toch veel!

Van mijn eigen kinderen wilde ik geen moment missen en daarom heb ik heel veel foto’s gemaakt. Wel leuk maar: ik sta er zelf bijna nergens op!!  Daarom heb ik speciale fotosessies zoals de “Kraamperiode-reportage” en de “Baby’s eerste jaar”. Gun jezelf de tijd om even alleen met je baby bezig te zijn, om tijdens de fotosessie van elkaar te genieten en die momenten, die bijzonderheden van die fase, voor altijd op een mooie manier vast te leggen.

Er wordt niet voor niets gezegd “Een beeld zegt meer dan duizend woorden”.  Ik heb een Universitaire opleiding in Media en Communicatie en media. Ik maak beelden die niet alleen mooi esthetisch zijn maar wil graag dat een foto een verhaal vertelt. Wil je een foto laten maken die onderscheidt van de andere? Ik bespreek graag je wensen en ideeën om er iets unieks van te maken. Een fotoshoot kan zowel in de studio in Almere als op locatie. Je kunt kiezen voor een (korte) fotosessie van één uur of een uitgebreidere sessie van anderhalf uur.

De meeste klanten komen bij mij voor verschillende sessies binnen een jaar en daarna voor een tweede of derde kind. Op die manier bouw je een relatie met je klanten, dat is erg leuk!

Naast het maken van portretten ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Heb je interesse om voor een andere gelegenheid foto’s door mij te laten maken? Of mijn foto’s te kopen, te huren voor decoratie of te publiceren? Neem dan contact met me op.

Baby en zwangerschapsfotografie is een onderdeel van Perla Fotografie