Perla Michiels-Perla Fotografie-profiel web

Fotograferen is mijn passie. Ik wil graag mijn eigen kijk op de wereld via mijn foto’s te laten zien.

Sinds 2009 heb ik een studio in Almere Buiten waar ik graag portretten maak. Persoonlijk contact is een prioriteit, ik doe geen massa werk. Het aantal fotosessies per maand is beperkt zodat ik creativiteit en kwaliteit kan bieden. Mijn klanten komen tevreden terug en op die manier bouwen we ook een relatie op.

Ik ben moeder van 3 kinderen, waaronder een tweeling. Sinds de geboorte van mijn oudste zoon heeft zwangerschapsfotografie mijn aandacht. Daarom heb ik gekozen om me te specialiseren in baby- en zwangerschapsfotografie. Ik kan me goed inleven als zwangere vrouwen naar mijn studio komen en de omgang met baby’s en (kleine) kinderen gaat me makkelijk af.

Ik heb Media en Communicatie gestudeerd aan de Universiteit van Monterrey in Mexico en mijn thesis gedaan over fotografie. Daarna heb ik verschillende fotografiecursussen gevolgd en dat blijf ik doen om mijn werk steeds naar een hoger niveau te trekken. Met fotografie is er altijd iets nieuws te leren en ik probeer zo veel mogelijk up-to-date te zijn met betrekking tot de nieuwe trends en producten.

Nederlands is mijn derde taal, ik spreek ook vloeiend Spaans en Engels. Ik ben lid van de Fotobond en van Fotoclub Almere.

Perla studio 6 in1 copy

 

MakeaMemorylogowebsite